We Love WP Featured

Till alla inom föreningens område!

Nu är det snart dags för grävning och därför uppmanar vi er alla att skriva på anslutningsavtal, så ni inte missar att komma med – om du inte redan har gjort det! Skicka eller lämna det till någon i styrelsen.

Avtal om anslutning (både för medlemmar och kunder) finna att skriva ut på hemsidan, men ni kan också gärna ta kontakt med oss för att få ett utskrivet exemplar. All information om priser, medlemsansökan och annan finns också där.

Vi tar gärna emot förslag på fler som kan ingå i styrelsen. Varje by inom föreningsområdet kommer att behöva någon som kan arbeta med kanalisationen. Vi behöver hjälpas åt för att kunna hålla nere kostnaderna så mycket som möjligt för att med det nå ett lägre pris per anslutning.

För dig som bor inom området och ännu inte blivit medlem är det bra om du betalar in medlemsavgift och skickar en ansökan innan årsmötet den 29 juni 2013 i Hembygdsgården, Västra Ämtervik.

Hälsningar,
Västra Ämtervik Norra Fiberförening.
Styrelsen

Kommentarer inaktiverade.