We Love WP Featured

Första spadtaget

Nu har vi tagit ”första spadtaget” i och med samläggningen med Fortum av kanalisation i Folkesgården. Vi har valt att gå med på strategiska punkter för att underlätta dragningen av spridningsnätet. Det känns jättebra att vi har tagit ett första fysiskt steg. Denna ”tjuvstart” har varit möjlig då Fortum var i Folkesgården och plöjde ner elkabel.

En till rolig nyhet är att vi nu har 32 betalande medlemmar av 100. För att kommunen ska börja bygga ut stamnätet behöver minst 50% av alla möjliga abonnenter vara medlemmar – dvs ca 50st. Så har du ännu inte blivit medlem så se till att skicka in ansökan.

Nu har vi slutfört det stora jobbet med att göra klart bidragsansökan och den ska i stort sett bara läggas i kuvert och läggas på lådan. Så nu kan vi snart se fram mot ett pris. Spännande.

Kommentarer inaktiverade.